Afbeelding
Foto: Tabitha Sijnja

Nieuw theaterseizoen bij Theater Hof 88 gelanceerd

ALMELO – Onlangs heeft Theater Hof 88 haar nieuwe seizoen gepresenteerd tijdens de TheaterTipAvond in Theaterhotel Almelo.

De eerste brochures met het programma voor seizoen 2019-2020 zijn uitgedeeld en de reguliere bezoekers van het theater ontvangen de brochures per post. Ook worden de brochures uitgedeeld tijdens evenementen in de stad. Online is het programma ook in te zien, via de website van het theater.

Grote namen in Almelo
Niemand minder dan Karin Bloemen, Berthold Gunster, Martijn Kardol, Guido Weijers en Angela Groothuizen zullen het intieme theater aan de Elisabethhof bezoeken. Naast de gevestigde namen is er ook een breed scala aan opkomend talent van onder andere Glodi Lugungu en Joia, aangevuld met intieme toneelvoorstellingen van onder meer Noord Nederlands Toneel en Pip Utton.

Regionale producties
Naast aantrekkelijke grootheden hebben Overijsselse producties, artiesten en samenwerkingen ook een grote rol in het nieuwe programma. Van lokale helden als Thijs Kemperink en de Goeie Tukkers, tot lokale festivals met Paco Plumtrek en Bock en Blues. Ook vaste huisbespelers Theatergroep September en Theatergroep Raam komen wederom met een nieuwe productie op de planken.

Kaarten kopen
De voorstellingen zijn vanaf nu online te koop via de website van het theater, www.hof88.nl, aan de kassa (woensdag tot en met vrijdag van 12:00 tot 17:00 uur) of via het bestelformulier in de brochure. De beste plekken zijn nu nog beschikbaar, bezoekers wordt aangeraden vroeg te boeken voor de mooiste plaatsen.