Afbeelding
Foto:

De haven toen en nu

ALMELO - In het huis van Katoen en Nu wordt gewerkt aan de nieuwe expositie '(Ge)zicht op de Almelose Haven'. Uw hulp hierbij is welkom.

De haven is voor Almelo van economisch belang. De industrie gebruikt de haven om goederen aan en af te voeren. Niet alleen nu, maar ook vroeger was de haven belangrijk. Het huis van Katoen en Nu wil de haven van toen en nu graag in beeld brengen tijdens de expositie en roept Almeloërs op om foto's, prenten, schilderijen, tekeningen of bijzondere voorwerpen van de haven in bruikleen te geven. Er wordt gehoopt op bijzondere items. Vanzelfsprekend wordt alles geregistreerd, zodat alles bij de rechtmatige eigenaar terugkomt.

Activiteiten
Ook aan deze expositie van huis van Katoen en Nu worden weer activiteiten gekoppeld. Deze zullen gelieerd zijn aan de haven en water. Wanneer u nog ideeën voor heeft, laat het dan weten. Wanneer u meer informatie wilt, items wilt inbrengen of suggesties heeft voor activiteiten kunt u contact opnemen met het huis van Katoen en Nu via 0546-433561 of loop binnen aan het Marktplein 35. Het huis van Katoen en Nu is geopend van woensdag tot en met zaterdag tussen 11.00 uur en 17.00 uur.