Afbeelding
Foto:

Kinderatelier in Huis van Katoen en Nu

ALMELO - Zaterdag 20 april is van 14.00 tot 16.00 uur het Kinderatelier in het Huis van Katoen en Nu. Dit is gericht op alle kinderen van 6 tot en met 12 jaar.

Dit keer gaan de kinderen als "echte" bakkers aan de slag. Ze gaan taart vullen met slagroom, jam en meer om ze daarna te versieren met allerlei lekkere en leuke dingen die je zoal bij een taart kunt bedenken. Tussen al het bakkerswerk door gaan de kinderen gezellig met elkaar pannenkoeken eten met daarbij het nodige drinken, en als toetje worden ze nog verrast met een ijsje die ze naar eigen smaak extra lekker mogen maken, zeg nou zelf.... als dat geen feestje is! Kosten voor deelname 2,50 euro per kind bij opgave voldoen. (Telefonisch aanmelden is niet mogelijk)


Aanmelden
Zou uw kind hier graag aan mee willen doen, geef hem/haar dan op bij het huis van Katoen en Nu, Marktplein 35 Almelo. Geef uw kind snel op, gezien de erg leuke reacties op ons vorige kinderatelier. We hebben een beperkt aantal plaatsen, dus vol is ook echt vol! Het belooft een hele leuke middag te worden, dus kom er gezellig bij!