Boulevard Outdoor dit jaar weer groter

WIERDEN - Zaterdag 29 juni staat het Lageveld in Wierden weer in het teken van Boulevard Outdoor. Dit jaar is de negende editie van wat de organisatie zelf met trots het 'gezelligste festival van Oost-Nederland' noemt.

Eén ding is zeker: bezoekers hoeven zich niet te vervelen dit jaar. De programmering voor het festival omvat meer dan 50 artiesten die op zullen treden in zeven area's. De organisatie is al geruime tijd bezig om dit tot een succes te maken.


Artiesten
Diverse Nederlandse topartiesten reizen zaterdag 29 juni naar Wierden om een geweldige show te geven. Ondanks de topnamen, staat het festival altijd nog bekend om haar gezelligheid. Boulevard Outdoor is een echt vriendenfestival, een festival waar je vele bekenden tegenkomt, nieuwe vrienden maakt en waar nieuwe relaties ontstaan. Kortom een festival waar altijd mooie verhalen worden gemaakt.


Netwerken
Boulevard Outdoor is daarnaast ook heel interessant voor de ondernemers uit de regio. Het festival blijkt de ultieme setting te zijn voor een mooie dag met toch een unieke manier van netwerken. Zo heeft Boulevard Outdoor elk jaar weer een uitverkocht vip-deck waarbij de dag start met kennismakingen en eindigt met nieuwe connecties. Met meer dan 8.000 feestende bezoekers wordt het gegarandeerd weer een onvergetelijke dag! Vanaf 14:00 uur is het festivalterrein geopend en ook dit jaar wordt de dag om 00:00 uur afgesloten met een grandioze eindshow! Kijk voor informatie en kaarten op: www.boulevardoutdoor.nl