Afbeelding
Foto:

Moviemind Almelo

ALMELO - Moviemind Almelo geeft een breed publiek stof tot nadenken door speelfilms en documentaires te vertonen over psychische problemen en geestelijke gezondheidszorg en door deze toe te lichten. Algemeen menselijke thema's als eenzaamheid, angst, verliefdheid of rouw worden hierdoor meer tastbaar en herkenbaar.

De volgende voorstelling van Moviemind Almelo vindt plaats op woensdag 3 april wanneer de film 'Beautiful boy' wordt vertoond in Hof '88. De film gaat over een vader die een goede band heeft met zijn zoon en dan tot de ontdekking komt dat zijn zoon verslaafd is. Dit heeft gevolgen voor beiden die geplaagd worden door schuldgevoel en voor de onderlinge band. De film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van New York Times-journalist David Sheff en zijn zoon Nic.

De film wordt ingeleid door Ruud Schurink, pub- en kindercoach bij Avedan en na de voorstelling is er ruimte om met elkaar na te praten. De zaal is geopend vanaf 19.30 uur en de aanvang is om 20.15 uur. De entree bedraagt € 8,- en voor pashouders € 5,-. Reserveren kan via 0546-850264 of www.filmhuisalmelo.nl.