Afbeelding
Foto:

Internationals van Heracles weer terug in Almelo

ALMELO - Afgelopen week was er geen Eredivisievoetbal vanwege de interlandperiode. Vijf Heraclieden werden geselecteerd voor de nationale ploeg van hun land. Kuwas, Merkel en Knoester zijn inmiddels weer terug in Almelo, Czyborra en Osman sluiten later aan. Zaterdag 30 maart wacht De Graafschap namelijk alweer in een belangrijke fase in de Eredivisie.

Brandley Kuwas verloor met Curaçao van Antigua&Barbuda, de wedstrijd eindigde in 2-1 voor Antigua&Barbuda. Alexander Merkel kwam met Kazachstan uit tegen Schotland en Rusland. De Kazach won zijn eerste wedstrijd voor Kazachstan sinds 3,5 jaar overtuigend met 3-0 en bekroonde zijn rentree met een assist tegen de Schotten. Kazachstan verloor zondag pijnlijk van Rusland. Dat duel eindigde in 0-4 voor de Russen.


Succes
Mats Knoester speelde met Nederland onder 20 tegen de leeftijdsgenoten uit Mexico. Nederland won met 3-2 van de Mexicanen. In de wedstrijd van Nederland onder 20 tegen Tsjechië onder 20 kwam Knoester niet in actie. Die wedstrijd werd gewonnen door Nederland met 0-2. Lennart Czyborra mocht tien minuten meedoen in de met 1-0 gewonnen wedstrijd van Duitsland onder 20 tegen Portugal onder 20. Dinsdagavond speelt Duitsland onder 20 nog een wedstrijd tegen de leeftijdsgenoten uit Polen. Na de verloren wedstrijd tegen Irak, rechtte Mohammed Osman met Syrië de rug tegen Jordanië. De Heraclied speelde de hele wedstrijd en zag zijn landgenoot Al Khatib vier minuten voor tijd het winnende doelpunt maken. Dinsdag komt Syrië nog in actie tegen de Verenigde Arabische Emiraten. De uitgebreide samenvattingen van al deze duels zijn te lezen op Heracles.nl.