Afbeelding
Foto:

ELLEN Stoffen: Naaien is weer in de mode

HENGELO - ELLEN Stoffen in Hengelo viert op 19 maart, dat er al vijftig jaar een stoffenzaak in de Bandoengstraat zit, onder het motto "50 jaar stoffen in de Bandoengstraat".

We maken er een feestmaand van en elke klant krijgt een leuke attentie. Ellen Deters, eigenaar van deze bijzondere zaak in modestoffen en fournituren nam in 2012 de zaak aan de Bandoengstraat 50 over van de familie Siero. Zoals anders doet vermoeden, heeft de naam van de zaak niets met de eigennaam te maken, maar alles met de oude lengtemaat de "el".


Breed assortiment
ELLEN Stoffen biedt een breed assortiment aan stoffen van diverse leveranciers en prijs klassen, om vooral eigentijdse kleding te maken. Het gaat echt om modestoffen, volgens de laatste trends. Voor elk jaargetijde wordt een nieuwe collectie ingekocht. Het naaien van je eigen kleding staat momenteel weer volop in de belangstelling. Het is dé mogelijkheid om iets anders te dragen dan een ander. Jong en oud naait weer en mensen inspireren elkaar en dat is echt heel leuk. In de winkel dragen de dames ook altijd zelfgemaakte kleding van de stoffen uit de eigen collectie. Bij ELLEN Stoffen worden ook naailessen gegeven en sinds kort ook kindernaailessen.


Zomermode!
Inmiddels liggen de vele verschillende soorten zomerstoffen al weer in de winkel: bont, kleurig, met dierenprintjes. Het is weer een zonnige mode. Natuurlijk zijn er ook weer allerlei patroonbladen verkrijgbaar. Het leuke aan het zelf maken van kleding is dat je zelf het patroon, de stof en passende fournituren kiest. Met een lap stof creëer je zo een kledingstuk dat je precies past en waarvan er geen tweede bestaat! ELLEN Stoffen is gevestigd aan de Bandoengstraat 50 in Hengelo. Kijk ook op: www.ellenstoffen.nl