Afbeelding
Foto:

Ontdek de nieuwe buitencollectie bij PAND 55

NIJVERDAL - Heeft u nieuwe tuinmeubelen nodig? PAND 55! Achter de deuren van deze winkel aan de Grotestraat in Nijverdal vind je een mooie collectie eigenzinnige buitenmeubelen. Van lounge en diningsets tot tafels, stoelen en tuinbanken. Dit alles tegen een betaalbare prijs.

De komende voorjaarsmaanden is Pand 55 zondags geopend. Lekker rondsnuffelen in de sfeervolle showroom. De afgelopen week is de sfeervolle showroom weer helemaal opnieuw ingericht met de nieuwste voorjaarscollecties. Ook prachtige woonaccessoires, binnenmeubelen en verlichting. Het assortiment wordt continu aangevuld. Naast de grote collectie binnen- en buitenmeubelen, kun je bij Pand 55 ook terecht voor de functionele dames- en heren jassen van Kjelvik en een mooie, eigenzinnige collectie dameskleding in mooie heldere kleuren. Vooral in de maten 40 tot 46.


Kom langs
Ook sfeer proeven? Kom naar Pand 55 aan de Grotestraat 55 in Nijverdal. Zij zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur, zaterdag tot 17.00 uur, donderdagavond tot 21.00 uur en zondags van 13.00 tot 17.00 uur.


Leuke actie
Let op! Tijdens de koopzondagen op 24 en 31 maart is er een leuke en lekkere actie in samenwerking met Bonvanie. Houd de site en Facebook-pagina van Pand 55 in de gaten.