Afbeelding
Foto:

Woody Garden biedt maatwerk tegen scherpe prijzen

ALMELO - Hoe ziet uw perfecte tuin er uit? Woody Garden in Almelo helpt u graag om deze te realiseren. Of u nu een simpele schutting, een veranda, speeltoestel of juist een complete tuinrenovatie uit wil laten voeren: Woody Garden is het juiste adres.

Dankzij jarenlange ervaring kunnen zij helpen om uw droomtuin te realiseren; van een simpele schets tot de daadwerkelijke uitvoering.


Buitengevoel
Woody Garden levert onder meer veranda's en overkappingen geheel naar wens. Een veranda is een perfecte manier om in ieder jaargetijde te kunnen genieten van uw tuin, zonder altijd direct bloot te staan aan het weer. Aluminium terrasoverkappingen zijn een populaire keuze; ze bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en passen bij iedere woning. Uiteraard biedt Woody Garden ook een ruime selectie houten overkappingen. Naast de open veranda kunt u ook bijvoorbeeld een 'tuinkamer' laten realiseren. Dankzij schuifwanden is deze dan open of gesloten te gebruiken, zodat dit echt een verlenging van uw huis is. Wie beschikt over een grotere tuin kan ook kiezen voor een vrijstaande optie zoals een prieeltje of een tuinpaviljoen.


Breed assortiment
Woody Garden heeft een breed assortiment producten. Zo kunt u ook een nieuwe schutting laten plaatsen, al dan niet met poort. Hebt u behoefte aan een berging of schuur? Woody Garden helpt u graag met het vinden van het juiste product; ook hier is veel maatwerk mogelijk. U maakt de tuin helemaal af met passende nieuwe bestrating, tuinmeubilair of een speeltoestel; ook deze treft u hier aan.


Service voorop
Dankzij Woody Garden's brede assortiment en dienstverlening kunnen zij ook een complete tuinaanleg of renovatie voor u verzorgen. Door dit door één bedrijf te laten doen kan dit snel en vakkundig uitgevoerd worden. Woody Garden draagt zorg voor professionele plaatsing van uw nieuwe veranda, schutting of bestrating. Er komt vaak veel kijken bij plaatsing van een veranda, bijvoorbeeld het verwijderen van een bestaand zonnescherm, de waterafvoer, een goede fundering en plaatsen van buitenstopcontacten. Het loont om dit door een professioneel bedrijf te laten doen.


Kom langs
Woody Garden helpt u graag om uw droomtuin te realiseren. Kom langs aan de Jollesweg 1 in Almelo. Bel met 0546-432 893. Kijk ook op: www.woodygarden.nl. Kijk ook voor aluminium overkappingen op de website van www.woodyoverkappingen.nl