Elkaar ontmoeten tijdens Slingerbeurs

ALMELO - De Slingerbeurs Almelo is een beurs waar het bedrijfsleven uit de omgeving en verenigingen of stichtingen uit Almelo elkaar treffen. En met "treffen" wordt bedoeld "aan elkaar gematcht worden".

Als bedrijf zijnde hét moment om jezelf maatschappelijk ondernemend in te zetten en als vereniging dé kans om eindelijk dát voor elkaar te krijgen wat anders niet haalbaar is. Denk bijvoorbeeld als bedrijf zijnde aan goederen of middelen, maar ook aan "een teambuildingsuitje" dat als doel heeft een instantie of stichting te helpen!

Matches 2018
Er zijn in 2018 al tal van mooie matches op deze beurs gemaakt. Zo is het plafond vervangen bij Schouting Het Twentse Ros en werd de vrouwenbond van het Leger des Heils Almelo voorgelicht over brandveiligheid door Brandweer Twente. Meer matches die met gesloten beurs tot stand zijn gekomen tijdens De Slingerbeurs zijn te zien zijn op www.deslingeralmelo.nl. Duidelijk is dat het vaak gaat om een kleine inspanning, maar dat die voor de ontvanger van grote waarde is.

Komende editie
Ook dit jaar treft het bedrijfsleven en het verenigingsleven elkaar, onder het genot van een hapje en drankje, op de Slingerbeurs Almelo en wel op vrijdag 12 april vanaf 14.00 uur. De beurs wordt gehouden in een sfeervolle aangeklede hal van het ROC van Twente in Almelo. Aanbieders en vragers kunnen zich opgeven via www.deslingeralmelo.nl. Op deze website vindt u meer informatie over De Slingerbeurs.