Afbeelding
Foto:

Vijftal Heraclieden op pad met hun nationale elftal

ALMELO - Aankomend weekend is er geen voetbal in de Eredivisie vanwege de interlandperiode. Vijf spelers van Heracles Almelo zijn opgeroepen voor het nationale elftal van hun land. Mohammed Osman reist met Syrië af naar Irak en de Verenigde Arabische Emiraten. In Irak speelt hij in een vriendschappelijk drielandentoernooi tegen Irak en Jordanië. Daarna spelen ze een wedstrijd in en tegen de Verenigde Arabische Emiraten.

Brandley Kuwas vliegt met zijn landgenoten uit Curaçao naar Antigua en Barbuda. Hier treft hij het nationale elftal van dit kleine Caribische eiland. Alexander Merkel speelt met en in Kazachstan twee kwalificatiewedstrijden voor het Europees Kampioenschap van 2020. In de hoofdstad Astana treft Kazachstan eerst Schotland en daarna komt Rusland op bezoek.


Dichter bij huis
Lennart Czyborra en Mats Knoester zoeken het iets dichter bij huis; Czyborra speelt met Duitsland onder 20 in eigen land tegen de leeftijdsgenoten uit Portugal. Hierna treft Czyborra Polen onder 20. Mats Knoester komt met Nederland onder 20 uit tegen Mexico onder 20, en een aantal dagen later wacht Tsjechië onder 20. ??Een samenvatting van deze gespeelde interlands van de Heraclieden lees je na afloop op Heracles.nl.