Afbeelding
Foto:

De nieuwe Peugeot 208, ook als elektrisch uitvoering

ALMELO - Peugeot heeft een vernieuwde 208 uitgebracht en deze wordt aan het grote publiek getoond tijdens de Autosalon van Genève.

De Autosalon van Genève wordt gehouden van 7 tot en met 17 maart en veel autofabrikanten laten hun nieuwste modellen zien. Zo ook Peugeot met de 208, waarvan een uitvoering op de markt komt met alleen een elektromotor.

Onderscheidend
Elektrisch rijden is tegenwoordig gewoon, dat benadrukt Peugeot nog maar eens tijdens de introductie van de 208 door direct aan te geven dat de auto leverbaar is met een benzine-, diesel- en elektromotor. Ook is aan de buitenzijde niet te zien welke motor onder de motorkap verstopt zit. Dat de accu 220 liter van de beschikbare ruimte nodig heeft, is eveneens niet zichtbaar, daar deze volledig verwerkt is in de bodemplaat.

Sportief
De Peugeot 208 heeft een sportief uiterlijk gekregen, vooral als gekeken wordt naar de voorzijde; een grote verchroomde grille, de strak vormgegeven full-LED koplampen en klauwafdrukken. De 208 is vanzelfsprekend ook met moderne technieken als navigatiesysteem, Keyless Entry & Start en intelligente rijhulpsystemen als Lane positioning Assist uitgerust.

Meer informatie
Alles over de nieuwe Peugeot 208 en e-208 komt u te weten bij uw dealer of ga naar de website www.peugeot.nl.