Afbeelding
Foto:

Suzuki Jimny ook als private lease bij Bennie Wilmink

ALMELO - Zorgeloos op avontuur, tegen een vast bedrag per maand. De nieuwe Suzuki Jimny is per direct te bestellen vanaf 439 euro per maand, waarbij berijders alleen nog maar de brandstof hoeven te betalen.


Suzuki introduceerde dit jaar de nieuwe generatie van de Jimny; de karakteristieke compacte terreinauto die veel liefhebbers kent. Wanneer u kiest voor private lease kunt u uw nieuwe Jimny geheel naar wens samenstellen. Alle kleuren en uitvoeringen zijn leverbaar als private lease. Zo rijdt u de Jimny Comfort, die standaard geleverd wordt met airconditioning, cruise control, Suzuki Safety System en uiteraard met AllGrip Pro-vierwielaandrijving met hoge en lage gearing, al vanaf 439 euro per maand. Dit is op basis van een leaseperiode van 48 maanden, met 10.000 kilometer per jaar. De Suzuki Jimny is uit te rusten met een groot aantal accessoires die hem geschikt maken voor elk avontuur. Of het nu differentieelbeschermers zijn, of rubbermatten, ze zijn allemaal toe te voegen in het leasecontract. Ook als klanten hun Jimny helemaal willen personaliseren met bijvoorbeeld een retrogrille, een skidplate, sierlijsten en een dakdrager voor een surfplank is dat mogelijk.

Suzuki Private Lease
Ontzorgen, daar draait het om bij Suzuki Private Lease. Op brandstof en bekeuringen na zijn alle autokosten inbegrepen. Al het onderhoud, reparaties en schades worden bij de Suzuki-dealer voor je opgelost. Suzuki Private Lease is mogelijk op alle Suzuki's, in alle uitvoeringen. De prijzen beginnen bij 199 euro per maand voor de zuinige Suzuki Celerio. Bennie Wilmink Autobedrijven geeft u graag een passend advies. Kom langs aan de Twentelaan 21 in Almelo. Kijk ook op: www.benniewilmink.nl