Afbeelding
Foto:

Maak kennis met MTB of racefietsen

ALMELO - Altijd al willen proberen of racefietsen of mountainbiken iets voor jou is? Dan is nu je kans! Via Start2Bike bij de Almelose Toervereniging Ruiten Drie leer je van ervaren instructeurs in vier gezellige en sportieve lessen de basis van deze fietssporten.

Zondag 31 maart starten de trainingen voor de mountainbike (vrouwen en mannen) en racefiets (alleen vrouwen). Er zijn leenfietsen beschikbaar. Aanmelden kan via www.start2bike.nl.


Plezier en sport
Je leert beter mountainbiken of racefietsen op een manier waar plezier en sport samengaan. Tegelijkertijd werk je bijna ongemerkt aan de conditie, leer je beginnende medefietsers kennen en ontdek je de mooiste routes in Twente. Ook krijg je praktische tips over de techniek en onderhoud van de fiets. Zeker wanneer je in het veld gaat rijden krijgt de fiets het wat zwaarder te verduren.


Samen toerfietsen
Ruiten Drie is voor racefietsers en mountainbikers die sportief en gezellig willen fietsen. De vereniging biedt aan vrouwen en mannen verschillende trainingen en activiteiten aan die zijn afgestemd op ieders niveau en ambitie. Niet-leden kunnen vrijblijvend een keer meefietsen met een mountainbike- of racefietstraining. Neem voor meer informatie contact op via de vernieuwde website van Ruiten Drie: www.ruitendrie.nl.