Tesselschade voorjaarsverkoop

BORNE - Tesselschade-Arbeid Adelt (TAA) afdeling Almelo en Twente organiseren samen weer een grote voorjaarsverkoop. Deze zal gehouden worden op donderdag 21 maart in het Tuinrestaurant aan de Hesselerweg 9 in Borne (bij voormalige modeltuinen Boomkamp).

Het thema van de verkoop is toepasselijk: "Pasen, voorjaar en de tuin." De voorjaarsverkoop zal gehouden worden van 11.00 tot 15.00 uur. De koffie staat klaar vanaf 11.00 uur, en er is mogelijkheid om te lunchen. Alle artikelen zijn door handwerksters gemaakt en diverse vaste gasten zijn weer van de partij. Zo ook Mea Vota met keramiek, Theorine ter Laak met tafeltextiel, Ria Bovenmars met kruidenpotten en bollen en Heleen Klumper met stro-vlechtwerk. Kortom, een ongekend groot assortiment.


Wat is TAA?
TAA helpt vrouwen in het streven naar economische onafhankelijkheid. Zo komt de opbrengst ook ten goede aan een fonds waarmee zij opleidingen voor vrouwen financieren. Het gaat dan om vrouwen die door uiteenlopende omstandigheden vaak tussen bepaalde regelingen in vallen. Het volgen van een opleiding is immers een belangrijke stap naar het vinden van werk, wat vrouwen financieel onafhankelijk maakt.


Landelijk doel
TAA is een landelijke vereniging van vrouwen voor vrouwen met ruim 6.500 leden. TAA heeft 27 afdelingen, verspreid over het land, die uitsluitend worden gerund door enthousiaste vrijwilligers, zonder enige vorm van subsidie. Ook u kunt vrouwen helpen hun de economische zelfstandigheid te vergroten door lid van TAA te worden of door te doneren. Kijk voor meer informatie op: www.tesselschade-arbeidadelt.nl of mail almelo@tesselschade-arbeidadelt.nl voor meer informatie over hun activiteiten.