Afbeelding
Foto:

Veel voordelen met Multichip van Autobedrijf Zuithof

BORNERBROEK - Meer kracht en meer koppel halen uit uw motor, een kleiner turbo-gat, maar ook zuiniger rijden. En dat allemaal zónder grote ingrepen in uw auto. Klinkt te mooi om waar te zijn? Autobedrijf Zuithof laat u graag kennismaken met de innovatieve Multichip.

Het fenomeen van chiptuning kennen we natuurlijk al een tijdje. Maar dit heeft ook bepaalde nadelen: het overschrijft de software van de auto en is onder veel leasecontracten niet toegestaan. Multichip werkt op een andere manier, maar levert wel dezelfde verbeterde rijprestaties. U kunt de Multichip eenvoudig zelf installeren op de OBD2-uitleespoort van uw auto of dit natuurlijk laten doen door Autobedrijf Zuithof. De OBD2-poort is te vinden op alle auto's vanaf bouwjaar 2000.

Voor iedere auto
De Multichip is dankzij de OBD2-poort te gebruiken voor alle auto's met zo'n poort. Niet alleen voor benzinemotoren, maar ook voor een diesel of zelfs een hybride-auto biedt deze veel voordelen. De chip past de software van uw auto zelf niet aan; wanneer u de chip loskoppelt is de auto weer in originele staat. Dankzij deze mogelijkheid is de Multichip ook mee te nemen naar uw volgende auto; Autobedrijf Zuithof kan de software dan eenvoudig overzetten zodat uw nieuwe auto dezelfde verbeterde prestaties krijgt. Zo blijft uw investering zijn waarde behouden.

Kom langs
Autobedrijf Zuithof geeft u graag meer informatie over de Multichip. Kom langs aan het Tusveld 15 in Bornerbroek, bel 074-38 41 352. Kijk ook op: www.zuithof.nl en www.multichip.nl