Afbeelding

Heracles Almelo neemt een punt mee uit Emmen

ALMELO - Afgelopen zondag werd in een winters Emmen het duel tussen FC Emmen en Heracles Almelo gespeeld.

De elf van trainer Frank Wormuth begonnen de wedstrijd voorspoedig en scoorden meteen uit hun eerste kans. Adrián Dalmau was van dichtbij trefzeker met het hoofd, nadat Maximilian Rossmann een hoekschop terug het strafschopgebied in kopte. Toen aanvoerder Tim Breukers kort voor rust in een tijdsbestek van anderhalve minuut twee maal geel kreeg, en dus met een rode kaart van het veld moest, werd het een moeilijke wedstrijd voor de Almeloërs. FC Emmen rook kansen tegen de tien van Heracles Almelo en wisselde aanvallend. Invaller Sven Braken tekende voor de 1-1 en dit bleek later ook de eindstand.

Aanstaande zaterdag staat er voor Heracles Almelo een wedstrijd tegen Vitesse op het programma. Het belooft een spannende wedstrijd te worden tussen twee teams die nog volop in de race zijn voor een plaats bij de play-offs voor Europees voetbal. Vitesse bestrijkt momenteel de vijfde plaats op de ranglijst, waar Heracles Almelo op plek zeven staat. Het duel tussen Heracles Almelo en Vitesse wordt om 20.45 uur gespeeld in het Polman Stadion. Voor deze wedstrijd geldt vrije verkoop, alle Heraclieden kunnen kaarten kopen voor deze wedstrijd. Er zijn nog kaarten beschikbaar in verschillende vakken en FanCardhouders ontvangen 20% korting bij aankoop van vier of meer wedstrijdkaarten. Kijk voor meer informatie op www.heracles.nl/kaartverkoop.