Afbeelding
Foto:

Tennissen bij ATV De Molenhoek ook via Almelo Doet Mee!

AADORP – Tennissen bij ATV De Molenhoek is vanaf nu ook mogelijk via 'Almelo Doet Mee'! Dit initiatief biedt volwassenen met een kleine beurs de mogelijkheid om mee te doen aan sportactiviteiten. ATV De Molenhoek maakt tennis graag voor iedereen toegankelijk en heeft zich daarom als deelnemende vereniging aangemeld bij 'Almelo Doet Mee'.

Voorzitter Rob Grooters is blij met deze stap. Grooters: "Wij willen als vereniging graag een positieve bijdrage leveren aan de leefbaarheid van Aadorp. Het verenigen van mensen is de missie van ATV, bij ons is iedereen welkom. Met het lidmaatschap via Almelo Doet Mee maken we tennis voor alle mensen toegankelijk. Zo staan onze deuren letterlijk en figuurlijk voor iedereen open!"


Over Almelo Doet Mee
'Almelo Doet mee' is er om volwassenen (18+) met een kleine beurs de mogelijkheid te bieden om mee te doen aan onder andere sportactiviteiten. In de praktijk betekent dit dat iedereen die 115% of minder dan het minimumloon verdient, in aanmerking komt voor een gratis lidmaatschap via 'Almelo Doet Mee'. Zij worden lid van ATV De Molenhoek, ontvangen vijf tennislessen en mogen deelnemen aan de voor- en najaarscompetitie. Interesse? Breng dan een bezoek aan het kantoor van 'Almelo Doet Mee', gevestigd op de Rietstraat 143 in Almelo. Of verzend een mailtje naar info@almelodoetmee.nl. Voor kinderen van minima t/m 17 jaar, kan een beroep worden gedaan op het Jeugdfonds Sport Almelo.