Afbeelding
Foto:

Aftrap van Whisky Weekend Twente 2019

ALMELO - Zaterdag 9 maart vindt bij Knol Drankenservice aan de Deldensestraat 125 in Almelo de aftrap plaats voor Whisky Weekend Twente 2019 (wwt).

In samenwerking met de alom bekende 'Whisky-entertainer' Henri Goossen wordt deze middag georganiseerd om nog meer mensen kennis te laten maken met de wereld van whisky. Vooral voor diegene die graag naar het festival willen maar met whisky nog niet veel hebben, maar hier wel voor open staan. Van 13.00 tot en met 17.00 uur is Henri aanwezig om vragen te beantwoorden. Hij wil u graag door de wereld van whisky begeleiden, met vragen: met welke whisky kan ik het beste beginnen? Houdt u liever van makkelijk, beetje zoetig door tonen van vanille, of gaat u voor het robuuste met tonen van turf? Tijdens deze middag staan er diverse flessen open om uw eigen smaak en keuze te bepalen. U wordt begeleid in deze keuze, en kan van daaruit op ontdekkingsreis.


Korting
Tijdens deze aftrap op 9 maart is er een extra korting op de toch al laag geprijsde Malt-Whisky's. Gedurende deze middag ontvangt u een kassakorting van 10 procent bij aanschaf van een fles Malt-Whisky, tevens ontvangt u het originele Glancairn-glas ter waarde van € 5.00. WWT 2019 wordt dit jaar gehouden op 22 en 23 maart, zoals altijd in het Polman Stadion. Het weekend bestaat uit drie sessies, vrijdagavond, zaterdagmiddag en zaterdagavond. Op zaterdagmiddag is er tevens nog een VIP-sessie.


Kaarten
Kaarten zijn online te koop: www.whiskyweekendtwente.nl. Of bij de deelnemende slijters: Slijterij de Barrique in Borne. Slijterij Berendsen in Enschede en Knol Dranken service in Almelo.