Afbeelding
Foto:

Liroz Feestartikelen: nummer één in Almelo!

ALMELO - Wij zijn Feestartikelen-liroz.nl, en zitten in Almelo aan de Ootmarsumsestraat 173. Wij zijn sinds 2004 actief en gespecialiseerd in feest- en cadeauartikelen.

Wij zijn met name heel groot in het segment van vlaggetjes tot aan ballonnen; daarnaast doen wij veel in feestkleding en carnavals accessoires. In 2018 kreeg de winkel een grote verbouwing; zo ontstond ruim 60 vierkante meter nieuwe ruimte. Dit komt vooral ten goede aan het uitgebreide assortiment carnavalskleding. Zo kunnen wij nóg meer klanten bedienen met het flink uitgebreide aanbod. Momenteel leggen we ook de laatste hand aan onze nieuwe webshop; deze is bijna klaar. Uniek is ook ons grote aanbod van kleurlenzen die wij aanbieden tegen een zeer scherpe prijs van nog geen 10 euro


Altijd feest!
Wanneer u iets te vieren hebt helpen wij u graag om dit extra feestelijk te maken! Liroz is met trots de nummer één in Almelo op het gebied van feestartikelen. Slingers voor verjaardagen, Sweet 16, ballonnen voor uw gender reveal die wij vullen met blauwe of roze confetti. Of natuurlijk voor uw trouwerij, een geslaagd examen, Halloween, Tiroler feest en meer.


Ballonnen
Onze service reikt verder dan de winkel alleen, zo plaatsen wij ook ballonnenbogen en -pilaren, en je kunt bij ons terecht voor het huren van een Abraham of Sarah. Deze is in verschillende maten te huur bij ons. Ook nieuw is de ballonnen-bar. Hier kunt U zelf leuke kleur combinaties van ballonnen samenstellen en per stuk afrekenen bij de kassa. Zodat U niet een hele zak hoeft te kopen. Daar zijn wij UNIEK in, en trots op.


Geschenken
Daarnaast hebben wij een groot aanbod in cadeauartikelen. Je moet denken aan tegeltjes met gekke teksten, of aan een sleutelhanger met je eigen straatnaam, of een stropdas met diverse gekke teksten. Ik denk dat ik hiervoor niet genoeg ruimte heb in de krant om dat allemaal te vertellen! Ook voor thema- en kinderfeesten bent u hier aan het goede adres. Zo hebben wij versiering voor een Buurman & Buurman feestje, een unicorn pinata, of brandweerman Sam!