Afbeelding
Foto:

Heracles - FC Twente 2 in de voorjaarsvakantie

ALMELO - De tweede elftallen van Heracles Almelo en FC Twente spelen komende dinsdag tegen elkaar in het Polman Stadion.

De twee ploegen treffen elkaar in Poule A van de reservecompetitie. FC Twente 2 staat momenteel bovenaan in deze poule na twee gespeelde wedstrijden, waar Heracles Almelo 2 een plek in de middenmoot bestrijkt. Na het vorige duel tussen de twee streekgenoten trok Heracles Almelo 2 aan het langste eind. Mede dankzij een hattrick van Vincent Vermeij won Heracles Almelo 2 met 4-3.


Kaarten
De wedstrijd is op verzoek van lokale autoriteiten vervroegd en dus zal er om 14.00 uur worden afgetrapt in het Polman Stadion. De wedstrijd is toegankelijk voor seizoenkaarthouders en BusinessClubleden van Heracles Almelo. Ook kunnen leden van de KidsClub één gratis kaart aanvragen voor deze wedstrijd die wordt gespeeld in de voorjaarsvakantie. KidsClubleden kunnen ook één kaart voor een begeleider bestellen. Deze kaarten zijn te bestellen via de website van Heracles Almelo of in de FanServiceShop. Alle toeschouwers worden verzocht het stadion te betreden via ingang 1, deze is te vinden aan de linkerkant van de FanServiceShop.


Uitsupporters
Voor FC Twente supporters zijn er wedstrijdkaarten beschikbaar in combinatie met verplicht busvervoer vanuit Enschede.