Gemeentegids Wierden op de mat

WIERDEN - Huishoudens en ondernemers in Wierden ontvangen deze week weer de gemeentegids. Deze omvat uiteenlopende informatie van de gemeente, maar ook veel lokale organisaties, verenigingen en bedrijven.

Tevens kunt u gebruikmaken van de digitale gids, de SmartMap via wierden.smartmap.nl. Mocht u na 19 februari nog geen gids hebben ontvangen, dan kunt u uw adresgegevens mailen naar info@aksemedia.nl onder vermelding van informatiegids Wierden. Ook kunt u op de SmartMap een bladerbare versie (E-book) van de informatiegids inzien of bij de gemeente een exemplaar afhalen. Naast de (digitale) gids is er een gratis Gemeentegids App. Met deze gids voor uw tablet of smartphone kunt u 1.9 miljoen actuele adressen in heel Nederland, altijd en overal raadplegen.


Wijzigingen
De informatiegids is gedrukt op gecertificeerd papier en mede tot stand gekomen dankzij de medewerking van adverteerders, verenigingen en instellingen. Wijzigingen kunt u doorgeven aan Akse Media via redactie@aksemedia.nl (onder vermelding van informatiegids Wierden) of bel (0223) 673 010. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de mutatiebon achterin de gids of van de digitale informatiegids http://wierden.smartmap.nl


Pas op
Akse Media geeft deze gids uit in opdracht van de gemeente. Zij zijn ook het énige bedrijf dat een gids uitgeeft; helaas zijn er ook bedrijven die ondernemers op proberen te lichten met adverteren in niet-bestaande gidsen. Dit fenomeen is bekend als acquisitiefraude.