Afbeelding
Foto:

Cursus Samen Online

ALMELO - Avedan start op 27 februari aanstaande weer met nieuwe cursussen van Samen Online in het Trefpunt Elisabeth voor de computercursus en ROC de Sumpel voor de tablet- en Ipadcursus.

Het zijn cursussen voor beginners. Heeft u interesse geef u dan zo spoedig mogelijk op. U heeft voor de tablet- of iPadcursus een eigen tablet of iPad nodig om de cursus te kunnen volgen. Het project is bedoeld voor senioren. Gedurende zes weken nemen vier ROC studenten van de sector ICT maximaal acht senioren aan de hand mee op ontdekkingsreis langs de mogelijkheden van de laptop-, tablet- of iPad en het internet. De kosten zijn 36 euro voor 12 lessen, dat is 3 euro per les, inclusief koffie/thee en het lesboek. De cursussen zijn twee keer per week, op woensdag- en vrijdagochtend van 10.00-12.00 uur.


Aanmelden
Wilt u deelnemen aan Samen Online, geef u dan zo spoedig mogelijk maar uiterlijk op 8 februari. Dan bent u zeker van deelname. Voor meer informatie en opgave kunt u contact opnemen met Avedan, telefoon (0546) 544 100.