Afbeelding
Foto:

Herakids Cup

ALMELO - Heb jij altijd al een keer willen voetballen in het Polman Stadion? Dan is dit jouw kans. Op woensdagmiddag 20 februari organiseert Heracles Almelo namelijk de Herakids Cup, een groot voetbaltoernooi voor kinderen tussen de 5 en 12 jaar oud.

De teams mogen uit minimaal vier tot maximaal zes spelers bestaan, waarvan minstens één KidsClublid per team. Ook niet-KidsClubleden zijn van harte welkom om mee te spelen. Samen met je teamgenoten moet je voor minimaal één begeleider zorgen die ouder is dan twintig jaar. De aftrap van het toernooi is om 13:00 uur, het duurt tot ongeveer 16:30 uur en je hebt de kans om met spelers van Heracles Almelo op de foto te gaan. Daarnaast ligt er voor de beste teams een mooie prijs klaar. Jullie worden ingedeeld in verschillende poules en je speelt tegen leeftijdsgenoten.


Aanmelden
Ben je nu al helemaal enthousiast? Wacht dan niet langer en geef jouw team uiterlijk 15 februari op via www.herakids.nl. Dan zien we jullie graag op woensdag 20 februari voor de Herakids Cup!