Afbeelding
Foto:

Luv2Move & Moves! gaan verder professionalseren

ALMELO - Luv2Move, de enige Groepsworkout Studio van Almelo is letterlijk volwassen geworden! Ruim een jaar na de verhuizing naar het veel grotere pand aan de Virulyweg 25a, is er hard gewerkt aan een uniek eigen concept.

En in dat concept zijn enkele belangrijke wijzigingen aangebracht met betrekking tot de kidslessen. Luv2Move is vanaf 2019 een samenwerkingsverband aangegaan met Streetdance en HipHop Dansschool Moves! die met veel enthousiasme de Luv2Move kidsuurtjes overneemt en naar een hoger niveau probeert te tillen. Uiteraard vinden deze lessen gewoon plaats binnen het Luv2Move-pand.


Nieuwe focus
Dit jaar bestaat Luv2Move 8 jaar en vanaf het begin werden er dansworkouts voor kids aangeboden zoals Zumba en Streetdance. Bij deze lessen lag de focus voornamelijk op bewegen en plezier en niet specifiek op het aanleren van danstechnieken. Maar daar kwam afgelopen november opeens verandering in. De Luv2Move kids deden toen voor het eerst mee aan een danswedstrijd bij Studio 15 in Almelo. Dit smaakt duidelijk naar meer, dit was eigenlijk precies wat de kids wilden! Dat betekende dus werk aan de winkel voor Luv2Move. Een hele uitdaging omdat meedoen aan wedstrijden een hele andere aanpak vereist, zoals synchroon dansen, aanleren van speciale danstechnieken en kennis van de nieuwste dansstijlen. Eigenaresse Evelien de Visscher zag twee opties, óf zichzelf verdiepen in de huidige dans-scene óf professionals inschakelen. "Bij ons heeft de focus altijd meer gelegen bij volwassen groepsworkouts, en wij staan bekend om onze hoge kwaliteit groepslessen. Omdat wij mogen werken met de beste top-instructors en presenters van de regio willen we op dit gebied geen concessies doen. Kwaliteit staat altijd voorop! En op het gebied van HipHop en Streetdance hebben wij die kennis gewoonweg niet in huis". Je begrijpt dat we nu laaiend enthousiast zijn over het samenwerkingsverband met professionele opvolger Moves! Zelfs onze namen sluiten prima op elkaar aan!"