Afbeelding
Foto:

Thuisin in actie voor goed doel

RIJSSEN - Woonwinkel Thuisin slaat de handen ineen voor een goed doel. Springen bij jou de tranen in je ogen van de eetzaal van het verzorgingstehuis van je ouders? Of jeuken je handen als je de voetbalkantine van je zoon binnenstapt om die oude troep na 30 jaar te vernieuwen? Je kunt die ruimte nu opgeven voor de actie goed beDOELd van Thuisin.

Thuisin is de meest inspirerende woonwinkel van Nederland. Met alles op het gebied van interieur onder één dak. Van verf tot behang, raamdecoratie, gordijnen, vloeren en kasten op maat. Naast mooi wonen staat Thuisin ook voor mooi leven in de omgeving van mensen. Er zijn heel wat verzamelplekken van instanties die wel een beetje meer 'mooi leven' kunnen gebruiken. Thuisin gaat voor één van deze instanties haar handen in één slaan.


Opgeven kan nu
Ken jij een verzamelruimte in het verzorgingstehuis, een hockeykantine, een koffie- ranjahoekje bij de speeltuin op de hoek of een clubhuis dat écht de handen van Thuisin nodig heeft? Geef die ruimte dan op via de website van Thuisin, www.thuisin.nl/goed-bedoeld. Er kunnen alleen non-profit verenigingen en instanties opgegeven worden.


Helemaal opgeknapt
Op 14 februari 2019 kiest een jury de ruimte uit die het meest bij Thuisin past. Deze wordt volledig opgeknapt, met een maximaal bedrag van €12.500 euro. Van nieuw behang op de wanden, een stevige vloer en fijne gordijnen voor meer sfeer. Natuurlijk met het advies van een stylist én volledig afgeleverd door onze vakmannen.

Afbeelding