Afbeelding
Foto:

Jouw bestemming, onze passie

WIERDEN - 'Mooi meneer, wat u vertelde bij de Sing In.' Tijdens de wekelijkse Sing In verzorgt één van de leerlingenbands de muziek.

Het praatje komt van een docent, een leerling of een gastspreker. Prachtig is het dan als je van jongeren terugkrijgt dat de boodschap hen geraakt heeft. Dat is wat ons werk aan de Passie zo bijzonder maakt: uitstekend onderwijs verzorgen én het goede nieuws delen met de leerlingen.


Jonge school
De Passie Wierden is een jonge school: aan het begin van dit schooljaar vierden we ons tienjarige bestaan. Onze leerlingen komen soms van ver naar Wierden. Omdat ze bewust kiezen voor evangelisch onderwijs en omdat we samen met hen uitstekende resultaten halen.

Fijne school
Relatie is een sleutelwoord op onze school. Docenten en ondersteunend personeel kennen de leerlingen en nemen hen serieus. Het sociale klimaat scoort hoog in onze tevredenheidsonderzoeken en we kiezen er bewust voor om leerlingen ook buiten de school contacten te laten leggen. Door projecten in de buurt met Stichting Present of het AZC bijvoorbeeld. Of verder weg door de jaarlijkse reis met het derde leerjaar naar Roemenië. En dat alles om leerlingen te motiveren hun talent te ontwikkelen en in te zetten voor de ander.