Samenwerking voor TON Almelo

ALMELO - Met ingang van januari 2019 zijn topsportclub Klaverblad TON Almelo en Nic(h)e Media b.v., de uitgever van Turnsupporter, een samenwerking aangegaan. De belangrijkste punten uit de samenwerking zijn dat de club de uitgever gaat voorzien van periodieke content en de uitgever gaat de club helpen bij het vinden en binden van sponsors.

Voorzitter van Klaverblad TON Almelo Han Kuipers zegt over de samenwerking; "We zijn ons er van bewust dat we de prestaties van Klaverblad TON Almelo beter over het voetlicht moeten brengen. De samenwerking met Turnsupporter past daar heel goed bij. Samen met hen gaan we kijken of we nog meer bedrijven kunnen interesseren voor onze topsporttalenten."

Charlie Kuypers vertelt namens de uitgever; "Voor Turnsupporter zijn we altijd op zoek naar relevante informatie voor de fans. Klaverblad TON Almelo kan die bieden. Verder komt er op termijn een uitwerking van Trainen met een Topper met de senioren van de club. Iets dat wordt gewaardeerd door onze lezers. En we gaan de club helpen bij het vinden en binden van sponsors. Vanuit onze media-achtergrond zijn we goed in staat om concepten voor hen te ontwikkelen waardoor ze de investering in de turnsport beter kunnen activeren."