Afbeelding
Foto:

Gewoon Aans 8 februari in Theaterhotel Almelo

ALMELO - Het revuegezelschap Gewoon Aans trekt momenteel door de regio! De afgelopen tijd speelden zij al voor diverse uitverkochte zalen én met geweldige recensies. Ook Almeloërs kunnen genieten van dit doldwaze verhaal; op vrijdag 8 februari is de voorstelling van 20.00 tot 22.30 uur te zien in het Theaterhotel Almelo.

Het zeskoppige revuegezelschap heeft al een succesvol eerste seizoen achter de rug met de productie Volk. Het is een heerlijk avondje uit, met actuele, spitsvondige uitingen in een mooie show.


Genieten
De eerdere voorstellingen in onder meer het Oldenzaalse Stadstheater De Bond waren puur genieten. De Twentse streektaal leent zich uitstekend om hedendaagse onderwerpen op een mooie manier op de planken te brengen. De uitvoering in De Bond afgelopen maand was dan ook uitverkocht. De aanwezige bezoekers hebben kunnen genieten van mooi acteer talent, scherpe grappen, zeer vermakelijk voor het aanwezige publiek. Met een duidelijke verhaallijn, die ontspannend werkte , niet vermoeiend, maar vermakelijk werd de show gepresenteerd.


Humorvol
Op een humorvolle en nuchtere wijze zo heb ik de avond ervaren. Geheel ontspannend zeker na de ietwat vermoeide feestdagen, een heerlijk humorvol avondje uit. De chemie tussen de spelers onderling was goed, maar de chemie die over vonkte naar het publiek in de zaal van het Stadstheater de Bond was in een woord geweldig. Maar ook de prachtige liedteksten waarbij het voor het publiek moeilijk was om het mee zingen te laten. De zangstemmen brachten de bezoekers in vervoering. Dat Twents zo aanslaat bij jong en oud moet 'Gewoon Aans' de kick geven om door te gaan op de ingeslagen weg.


Kom ook
Het gezelschap verdient te spelen in grotere zalen, nog meer bekendheid te krijgen, en zeker nog meer publiek! Op vrijdagavond 8 februari zijn zij te zien in het Theaterhotel Almelo, van 20.00 tot 22.30 uur. Kijk voor meer informatie over het revuegezelschap en andere data op: www.gewoonaans.nl of www.theaterhotel.nl voor kaartverkoop in Almelo. Er zijn ook leuke hotel-arrangementen te boeken.