Afbeelding
Foto:

Almelo eert sporters

ALMELO - Deze vrijdag 25 januari worden de Almelose sportprijzen weer uitgereikt. Sport is een belangrijke verbindende factor in de samenleving; iets waar we samen trots op mogen zijn.

De sportprijzen zijn een erkenning voor zowel de individuele sporters en sportploegen als de vele ondersteunende vrijwilligers die dit alles mogelijk maken. Zo is breedtesport niet haalbaar zonder een goed ondersteunend kader met vrijwilligers. Van de voorzitter van de voetbalclub tot de kantinemedewerkers bij het jeugdhockey, iedereen draagt bij aan de successen en gezelligheid op en om de velden en sportcomplexen.


Huldiging
Speciaal voor de huldiging van de Almelose Sporthelden wordt de Topsporthal van de IISPA omgetoverd tot een minitheater, om onze Sporthelden het podium te bieden dat zij verdienen. De sporters worden gehuldigd in de categorieën: Sportman, Sportvrouw, Sporttalent, Sportploeg en Sportploeg met een beperking. Daarnaast wordt het sportstimuleringsproject en de sportvrijwilliger van 2018 bekend gemaakt.