Afbeelding
Foto:

Suzuki's Smart Hybrids

ALMELO - Steeds meer fabrikanten voeren naast hun auto's met traditionele verbrandingsmotoren ook hybrides of volledig elektrische modellen. Suzuki kiest met diverse modellen voor de eerste optie, die bij kopers goed in de smaak valt.

Onder de noemer 'Smart Hybrid Vehicle by Suzuki' heeft Suzuki een slimme hybride aandrijflijn ontwikkeld voor diverse voertuigen. Een hybride combineert het beste van twee werelden: een duurzame elektrische motor die bij lage snelheden vermogen levert en bij hogere prestaties de brandstofmotor kan ondersteunen. Bij het afremmen wordt energie teruggewonnen die dan weer gebruikt kan worden voor herstart van de motor, assistentie bij het optrekken of de verlichting.


Modellen
Momenteel zijn drie modellen van Suzuk leverbaar als Smart Hybrid Vehicle. Dit zijn de Baleno High Executive, Ignis Sijl en Swift Stijl edities. De Ignis is een compacte SUV die met de 1.2 Stijl Smart Hybrid editie leverbaar is vanaf 18.999 euro. Een heel compleet model met navigatie, cruise control, lichtmetalen velgen en dual camera brake support. Met een verbruik van 1 liter voor 23,3 kilometer is deze ook zuiniger dan de reguliere Ignis, die met 1 liter 21,7 kilometer weet te behalen.


Swift
De Suzuki Swift heeft al de grootste funfactor in zijn klasse dankzij een sportief, licht platform. De 1.2 Stijl Smart Hybrid staat klaar vanaf 19.699 euro. De nieuwe 1.0 Stijl Boosterjet is leverbaar vanaf 21.199 euro; Deze combineert sportieve prestaties met een laag brandstofverbruik.


Baleno
De Suzuki Baleno is als gezinsauto mooi ruim en de lichtste in zijn klasse. De 1.2 High Executive Smart Hybrid is leverbaar vanaf een scherpe 19.699 euro. Naast een mooi complete uitrusting ook een hoog niveau van actieve en passieve veiligheid, met een felbegeerde 5-sterren EuroNCAP rating.


Maak kennis
Suzuki Almelo laat u graag kennismaken met deze mooie Smart Hybrid Vehicles. Kom langs voor een vrijblijvende proefrit of advies. Gevestigd aan de Twentepoort West 11 A in Almelo. Kijk ook op: www.suzukialmelo.nl