Afbeelding
Foto:

Service ook in 2019 voorop
bij Autobedrijf Zuithof

BORNERBROEK - Autobedrijf Zuithof staat ook in 2019 weer voor u klaar! Het bedrijf heeft bijna 60 jaar ervaring met de levering en service aan vele merken auto's. Bij een bezoek mag u dan ook altijd rekenen op een servicegericht team met veel vakmanschap.

Autobedrijf Zuithof is dé Subaru-dealer van Twente. Alles wat met Subaru te maken heeft treft u hier onder één dak: van de aankoop van uw nieuwe auto, het regulier onderhoud maar ook voor verzekering en lease-opties kunnen de medewerkers u van passend advies voorzien.


Schadeherstel en meer
Ook wanneer er onverhoopt toch iets mis gaat staat Autobedrijf Zuithof voor u klaar. Ook schadeherstel kunnen zij dankzij jaren lange ervaring snel en vakkundig afhandelen. Zij helpen u ook met het invullen van een schadeformulier, onderhouden contact met de schade-expert en verzekering en zorgen voor een leenauto. Dankzij regelmatige trainingen en gebruik van de nieuwste apparatuur kunnen zij uitstekende service leveren.


Autoverhuur
Nieuw in 2019 is de toevoeging van autoverhuur. Zo kunt u een 9-persoons Ford Transit Custom huren vanaf 89 euro per dag, 200 euro per weekend of 590 euro per week. Zo kunt u tegen gunstige tarieven een ruime auto huren voor bijvoorbeeld een mooie ski-vakantie of andere situatie waarbij uw eigen auto niet voldoende ruimte biedt.


Maak kennis
Autobedrijf Zuithof is gevestigd aan het Tusveld 15 in Bornerbroek. Kijk voor meer informatie ook op: www.zuithof.nl