Afbeelding
Foto:

Kia in 2018 voor het eerst in top 5 best verkochte auto's

HENGELO - Kia heeft een geweldig jaar achter de rug; het merk staat nu voor het eerst in de top vijf van best verkochte auto's van Nederland.

Kia stond in 2017 nog op de zevende plaats in deze ranglijst. In totaal werden 26.412 nieuwe Kia's verkocht, tegenover 23.281 in 2017. Goed voor een marktaandeel van 5,9 procent. Het succes is mede te danken aan de Kia Niro Hybrid, al twee jaar het best verkopende hybride-model van Nederland. Kia verkocht in ons land al meer dan 10.000 stuks van deze crossover, met inmiddels ruim 3.000 reserveringen voor de nieuwe, volledig elektrische e-Niro. Dankzij de lage 4 procent bijtelling blijft deze ook in 2019 erg aantrekkelijk voor zowel particulier als zakelijk rijders. Ook andere modellen hadden veel succes; zo is de Kia Picanto de populairste auto in het A-segment; overtuigend met een ruim interieur en innovatieve uitrusting. De nieuwe Kia Ceed scoorde hoge ogen als finalist van 'Car of the Year'.


Servicegericht
Kia heeft een relatief jonge geschiedenis op de Nederlandse markt; het merk is hier nu 25 jaar verkrijgbaar. Dat Kia dan ook dit soort records mag vestigen is voor een groot deel te danken aan de uitstekende service bij dealers zoals Van Mossel Kia. Dit bedrijf won afgelopen december al Kia's eigen Platinum Platinum Prestige Delaer Award gewonnen.


Kom langs
Kom langs bij één van de vestigingen van Van Mossel Kia, onder meer in Hengelo aan de Holtersweg 30. Kijk voor meer informatie ook op: www.kia-vanmossel.nl