Afbeelding
Foto:

Heraclieden bezoeken PLUS supermarkten in de regio

ALMELO - Spelers van Heracles Almelo hebben afgelopen week een reeks bezoeken aan PLUS supermarkten in de regio afgetrapt. Janis Blaswich en Yoëll van Nieff waren te gast bij PLUS Schuldink in Almelo. De Heraclieden deelden handtekeningen uit, gingen met supporters op de foto en namen het tegen jong en oud op met een potje tafelvoetbal.

Deze en ook volgende week zijn spelers van Heracles Almelo te vinden bij PLUS supermarkten in de regio. Op de clubwebsite www.heracles.nl maakt Heracles Almelo bekend welke spelers wanneer in welke supermarkt langskomen. De komst van de spelers maakt onderdeel uit van de gezamenlijke campagne van PLUS en Heracles Almelo. Bij tien PLUS supermarkten uit de regio Oost kunnen klanten sparen voor 40% korting op een halve seizoenkaart of 25% korting op fanartikelen van Heracles Almelo.


Neem het op tegen
eSpeler Bryan Hessing

Niet alleen de spelers van het eerste elftal, ook eSpeler Bryan Hessing komt naar enkele filialen van PLUS. Jeugd kan het daar tegen de professional opnemen met een potje FIFA19. Op woensdag 16 januari is hij bij PLUS Brughuis (14.00– 16.00 uur) en PLUS Van Limbeek (18.00 – 20.00 uur) in Almelo. Op donderdag 17 januari (15.00 – 17.00 uur) bij PLUS Blankhorst in Markelo en op vrijdag 18 januari (15.00 – 17.00 uur) bij PLUS Ivo en Niké Pleijhuis in Tubbergen. Op www.heracles.nl staan actuele data en tijden en volgen er meer.