Afbeelding
Foto:

Aftrap Soccer Camps 2019 in het Polman Stadion in Almelo

ALMELO - De aftrap van Heracles Soccer Camps 2019 vindt in de voorjaarsvakantie plaats in het Polman Stadion. Met de Voetbal- en Keepersdag op maandag 18 februari wordt toegeleefd naar een nieuw jaar vol Soccer Camps, Voetbaldagen en Keeperskampen.

In de maanden juli en augustus zijn er Heracles Soccer Camps in Almelo, Wierden en Borne. Bij amateurverenigingen Oranje Nassau, Juventa '12 en RKSV NEO Borne kan de jeugd drie dagen lang trainen als echte Heraclied. Ook in het Polman Stadion zelf wordt een Soccer Camp georganiseerd. Deelnemers die zich voor 1 februari voor een van deze Soccer Camps aanmelden, krijgen daarbij twee kaarten voor een wedstrijd van Heracles Almelo cadeau.


Voetbaldagen
Bij Excelsior'31 in Rijssen, Luctor et Emergo in Almelo en Vroomshoopse Boys in Vroomshoop vinden in april en mei Voetbaldagen plaats. Deze zijn, net als de echte Soccer Camps, geschikt alle jongens en meisjes in de leeftijdscategorie 6 tot en met 15 jaar. Op www.heracles.nl/soccercamps staat alle informatie en is het mogelijk om aan te melden.