GV Wierden op zoek naar train(st)er

WIERDEN - Het nieuwe jaar is goed begonnen en ook de Gymnastiekvereniging Wierden wil weer mooie prestaties neerzetten dit jaar. Maar ze zijn wel op zoek naar versterking om dit te realiseren.

De vereniging telt inmiddels zo'n 400 leden. Het aanbod van de vereniging bestaat uit recreatieve gym, turnen, springen en bewegen op muziek. Deze groepen zijn voor meisjes, jongens en volwassenen. De selecties turnen en springen op district- en landelijk niveau (5e tot en met 2e divisie; D tot en met B-lijn).


Gezocht
De vereniging is nu op zoek naar een train(st)er turnen / springen / choreograaf / bewegen op muziek. Deze maakt dan onderdeel uit van de leiding die bestaat uit meerdere gekwalificeerde train(st)ers en assistenten. U bent verantwoordelijk voor uw eigen lesgroep(en). U bereidt uw eigen lessen voor, leert de turnsters op hun niveau oefeningen aan en begeleidt hen tijdens wedstrijden. Bent u die enthousiaste train(st)er die zich wil inzetten voor het ondersteunen en versterken van het verenigingsleven? In bezit van KNGU licentie 3 (of in opleiding hiervoor), (C)ALO, MBO Sport en Bewegen niveau 3/4 of gemotiveerd om een opleiding te volgen, dan zijn zij op zoek naar u!


Kaders
GV wierden biedt een salaris afhankelijk van de ervaring. U werkt uren in overleg. Er zijn mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en bijscholingen. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Inge Borkent via 0546-575653. Een sollicitatiebrief met motivatie en CV kunt u storen naar info@gvwierden.nl