Afbeelding
Foto:

Winterloop in Schelfhorstpark

AMELO - Op zondag 20 januari 2019 wordt voor de veertiende keer de Schelfhorstpark Winterloop gehouden. De organisatie is in handen van Stichting Schelfhorstpark, in nauwe samenwerking met Almelose Atletiekvereniging SISU. De organisatie verwacht het succes van de Winterloop van afgelopen jaren te overtreffen. "We hopen net als andere jaren op een gezellige sportieve loop, met hopelijk prachtige winterse weersomstandigheden!"

Anders dan andere jaren zal er dit jaar in de ochtend gestart worden. De Kidsrun van 2 kilometer, dwars door het mooi Schelfhorstpark zal starten om 11.00 uur, alle kinderen tot 11 jaar zijn hier hierbij van harte welkom! Het startschot zal gedaan worden door Herbert Halfman van de Almelose Atletiekverenging SISU.

Wedstrijdspeaker
De officiële wedstrijdspeaker is de heer Eric Dogger, die net als afgelopen jaren de supporters van informatie over de loop zal voorzien.

Starttijden
Om 11.30 uur gaat de 6 kilometer van start, gevolgd door de 4 en 10 kilometer om 12.30 uur!

Inschrijven
Voorinschrijven voor de winterloop kan via www.stichtingschelfhorstpark.nl en op de dag zelf tot en met 30 minuten voor aanvang van de te lopen afstand in Huize Friso tegenover het park. Inschrijfkosten zijn bij voorinschrijven €3,- en op de dag zelf €5,-. Voor de kidsrun zijn de kosten €2,50!

Herdenkingsvaantje
Iedere loper ontvangt na afloop een herdenkingsvaantje en rondom de start/finish zal er een gezellige startersarea zijn met verschillende producten die worden aangeboden door ondernemers uit de wijk Schelfhorst! Voor de snelste lopers zijn er naast een mooie beker of medaille prachtige prijzen te winnen!

Trots
De organisatie is trots en blij dat ook voor de veertiende keer Huize Friso als 'gastheer' zal optreden en tevens zeer dankbaar voor de ondersteuning van Almelose Atletiekvereniging SISU en de lokale ondernemers.