Afbeelding
Foto:

Triathlonclinics

ALMELO - Altijd al graag een keer een triathlon willen doen? Triathlonvereniging Argo is een regionale vereniging met ruim 75 leden uit diverse plaatsen rond Wierden. De leden zijn op een recreatieve manier bezig met de triathlonsport, een combinatie van zwemmen, fietsen en lopen.

Om geïnteresseerden op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de triathlonsport organiseren wij in de periode van februari t/m juni 10. Er zullen afzonderlijke clinics verzorgd worden op gebied van lopen, fietsen en zwemmen maar er zal ook aandacht zijn voor de combinatie van deze drie sporten. Een tweetal clinics zal gaan over trainingsopbouw, voeding en materialen die nodig zijn bij het beoefenen van de triathlonsport. De clinics worden begeleid door gediplomeerde triathontrainers.

Bijeenkomst
Op 23 januari is er een informatiebijeenkomst in sportzaal 't Noordbroek, Marjoleinlaan 43 te Wierden. Tijdens deze bijeenkomst zal uitgebreid informatie worden gegevens over de clinics, de opbouw van de clinics en de exacte data waarop de clinics gegeven worden.

Informatie
De kosten voor de tien clinics samen zijn maar 75 euro. In de periode van februari t/m juni kunnen deelnemers aan de clinics naast gebruik maken van de faciliteiten en het trainingsaanbod van de vereniging. Aanmelden kan via info@tvargo.nl.