Afbeelding
Foto:

Computercursussen van SeniorWeb

ALMELO - Wilt u ook meer kunnen doen met uw I-pad, tablet of computer? Zoals veilig winkelen op internet, e-mailen? U leert het bij SeniorWeb Almelo.

Stap voor stap en onder de geduldige begeleiding van onze docenten. Bij ons geen jeugdige studenten die met een te hoog tempo werken welke de oudere mensen te vlug gaat. Er is ruimte voor al uw vragen. De lessen zijn toegankelijk en betaalbaar voor iedereen.

Start
Onze lessen beginnen op dinsdag 5 februari bij Wijkcentrum De Schelf, Binnenhof 51 te Almelo. De I-pad- en Tabletcursus worden ook in de regio Tubbergen gegeven. Zie voor meer informatie seniorwebalmelo.nl. Op maandag 21 januari is er om 14.00 uur een voorlichtingsmiddag in Wijkcentrum De Schelf. U kunt daar kennis nemen van de cursussen die er worden gegeven en kennis maken met de docenten die hier aanwezig zullen zijn. In het kader van de landelijke actie van SeniorWeb wordt u ingelicht over de activiteiten van de stichting en krijgt u een gratis 1-jarig lidmaatschap welke automatisch beƫindigd wordt zonder verplichtingen.