Afbeelding
Foto:

Programma Heracles Almelo in de winterstop

ALMELO - De kerstdagen zijn alweer achter de rug, het nieuwe jaar staat voor de deur. De selectie van Heracles Almelo traint deze winterstop 'gewoon' in Almelo in het Polman Stadion.

Zaterdag 7 januari staat de eerste training op de planning. Als voorbereiding op de tweede seizoenshelft staat er op zondag 13 januari in Duitsland het oefenduel tegen het Duitse Hannover'96 op het programma.

Het Eredivisieseizoen zal worden hervat op zaterdag 19 januari 2019, uit tegen FC Groningen.

Vriendenactie

De WinterTopWeken zijn in volle gang. Vanaf 27 december gaat de vriendenactie met gratis tegoed op de betaalkaart van start. Vriendengroepen die gezamenlijk een halve seizoenkaart afnemen ontvangen een tegoed om samen een drankje te doen rondom de wedstrijden. Bij afname van twee kaarten ontvang je €5,- gratis tegoed per betaalkaart, bij afname van drie kaarten ontvang je €7,50 gratis tegoed per betaalkaart en bij afname van vier of meer halve seizoenkaarten ontvang je €10,- gratis tegoed per betaalkaart.

Met een halve seizoenkaart bezoek je alle negen thuiswedstrijden in de tweede seizoenshelft extra voordelig. Er staan nog thuiswedstrijden op het programma tegen bijvoorbeeld Ajax, PEC Zwolle, FC Utrecht en sc Heerenveen.