Afbeelding
Foto:

Service voorop bij
Gelux Toegangstechniek

ENSCHEDE - Gelux Toegangstechniek in Enschede heeft een grote ervaring met plaatsing en onderhoud van allerlei deuren en toegangssystemen. Dankzij ruim 15 jaar vakmanschap kunnen zij zowel de ondernemer als particulier van goed advies en een geweldig eindproduct voorzien.

Gelux is een breed bedrijf; zij leveren een uitgebreid assortiment van deuren en toegangssystemen van vele merken. Zowel voor industriële als particuliere toepassingen. Of u nu brand- en inbraakwerende roldeuren nodig hebt voor uw bedrijfshal, een stijlvolle garagedeur voor uw woning of een rolluik, slagboom, tourniquet of ander toegangssysteem: Gelux kan u helpen met een goed advies.


Totaal proces
Gelux draagt zorg voor het totale proces, waardoor u mag rekenen op een uitstekend resultaat. Dit begint bij de adviseurs die bij u langs komen en uw wensen precies in kaart brengen. Na het opmeten zal uw deur geproduceerd worden, waarna Gelux zelf zorg draagt voor de plaatsing. Ook uw regulier onderhoud en reparaties kunnen door Gelux uitgevoerd worden dankzij het eigen netwerk van vakkundige monteurs. Veiligheid, kwaliteit en service zijn belangrijke kernwaarden.


Vakmanschap
Deze totale dienstverlening heeft een belangrijk voordeel ten opzichte van bedrijven die dit werk 'er bij doen'. Gelux kan voor iedere situatie of ontwerp een passende oplossing bieden. Ook wanneer een architect bijvoorbeeld een bijzonder ontwerp heeft beschikt Gelux over de kennis en ervaring om een passend eindproduct te leveren.


Particulier
Gelux kan u ook als particulier van dienst zijn met de plaatsing van onder meer garagedeuren, hekwerk, rolluiken en uitvalzonwering. U profiteert dan van de grote ervaring en service-gerichtheid. Bovendien kan een hoogwaardige deur ook actief bijdragen aan de brand- en inbraakbestendigheid van uw woning en de duurzaamheid. Zo verliest een woning met goed geïsoleerde wanden en deuren veel minder warmte dan met een slecht geïsoleerde deur.


Maak kennis
De adviseurs van Gelux Toegangstechniek geven u graag een passend advies. Kijk voor meer informatie of een offerte op: www.gelux-toegangstechniek.nl of bel voor meer informatie met: 053 - 20 32 372.