Afbeelding
Foto:

Open ateliers aan de Herengracht

ALMELO - Kom zondag 25 november tussen 14.00 en 17.00 uur naar de Herengracht om een kijkje te nemen in de ateliers van Rob Koenders, Frieda Waanders, Hilly Lucassen en Elsa Snijder. Wat valt er te zien? Schilderijen, marmeren beelden, kunstige ontwerpen, foto's en teksten. Leuke kunst-cadeaus, maar natuurlijk ook werk in uitvoering. De kunstenaars vertellen u er zelf graag meer over!

Wie maakt de mooiste en/ of origineelste digitale afbeelding met als thema Herengracht. Alles mag: foto (bewerkt of onbewerkt) tekening, schilderij, knip en plak werk. (Wel digitaal insturen) Wie maakt de mooiste en / of origineelste digitale afbeelding met als thema Herengracht.

Prijzen
Er zijn 4 prijzen: 2 voor de mooiste inzending en 2 voor de origineelste inzending. De prijzen bestaan uit werk van Frieda, Elsa, Hilly en Rob en zijn te zien in de etalages in de Herengracht. De winnaars worden na 16 december bekend gemaakt. Stuur je inzending voor 15 december in via www.kunstenaarsalmelo.nl/prijsvraag. De inzendingen zullen op 16 december tijdens de kerst kunstmarkt worden getoond als digitale tentoonstelling in de mini-bioscoop van Elsa Snijder. Herengracht 24.

Doelenkerstmarkt
Zondag 16 december zijn de ateliers dus ook geopend tijdens de Doelenkerstmarkt! Dat is tevens de laatste keer in 2018. Er is dan naast de digitale presentatie van de prijsvraag inzendingen, ook gastkunst te bewonderen van Edwin Faas. Meer informatie op www.kunstenaarsalmelo.nl. Ook geopend Kunsthal Hof88, Elisabethhof 6. Atelier Orange, Oranjestraat 16. Galerie Tolg'Art in Wierden.