Afbeelding
Foto:

Het Bandencentrum ook sterk in onderhoud

ALMELO - Het Bandencentrum in Almelo is al vele jaren uw betrouwbare adres voor al uw banden. Of u nu op zoek bent naar een set winterbanden voor de auto of juist voor uw bedrijfswagen, motor of landbouwvoertuig. Maar Het Bandencentrum is ook sterk in onderhoud!

Het Bandencentrum sloot zich dit jaar aan bij de CarProf-formule. Zo bent u als klant zeker van vakbekwaam onderhoud en reparaties naar de hoogste eisen en met gebruik van uitsluitend A-merk onderdelen.


Brede dienstverlening
In de moderne werkplaats van Het Bandencentrum kunnen de goed opgeleide monteurs uiteenlopend onderhoud uitvoeren aan uw auto. Naast het uitlijnen en balanceren van banden is ook diagnose en reparatie mogelijk. Zij beschikken over de meest geavanceerde diagnosehulpmiddelen om zo snel en vakkundig problemen op te lossen. Ook voor reparaties aan de uitlaat, remmen of airco-service bent u aan het juiste adres.


Garantie
Bij Het Bandencentrum ontvangt u standaard 24 maanden garantie op de reparatie en gebruikte onderdelen. CarProf staat hiermee achter de kwaliteit van hun werk. De monteurs werken volgens de fabriekseisen en voeren reparaties uit met behoud van uw garantie; zij zijn goed opgeleid en beschikken over actuele technische kennis. Dit alles met duidelijke en betrouwbare afspraken vooraf. Zo ontvangt u vooraf een duidelijke offerte en prijsafspraken, zodat u precies weet waar u aan toe bent.


Pechhulp
Wanneer u uw onderhoud uit laat voeren bij Het Bandencentrum kunt u ook de CarProf Europese pechhulp afsluiten voor 29,95 euro per jaar. Een veilig gevoel wanneer u verder van huis bent.


Kom langs
Het Bandencentrum is gevestigd aan de Klinkerweg 3 in Almelo. Bel voor informatie met: 0546-82 81 22 of kijk op: www.hetbandencentrum.nl