Afbeelding
Foto:

Nomineer uw Almelose sportheld

ALMELO - 25 januari 2019 is het zover en staat de Almelose sport weer in de schijnwerpers tijdens de jaarlijkse Sportverkiezing. Sportbedrijf Almelo biedt samen met Tubantia de Almelose sporthelden, die in het jaar 2018 een topprestatie hebben geleverd, een mooi podium. Nomineer nu jouw Almelose sportheld(en)!

De Sportverkiezing biedt een podium aan de sportman, -vrouw, -ploeg, talent en de beste sporter met een beperking. Ook het Sportstimuleringsproject en sportvrijwilliger van het jaar 2018 wordt op 25 januari 2019 weer verkozen. Een feest voor de Almelose sport!

Ken jij er één?
Ken jij een Almelose Sportheld in één van de genoemde categorieën? Meld hem, haar of de ploeg voor 21 december 2018 aan. Iedereen kan zijn of haar eigen sportheld aanmelden via www.sportbedrijfalmelo.nl/sportverkiezing. Via www.twitter.com/SportheldAlmelo kunnen de ontwikkelingen en updates rond de Sportverkiezing in de gaten gehouden worden.

Criteria
Aan het nomineren zijn enkele criteria verbonden. De sporter moet de sportieve prestatie tussen 1 januari 2018 en 21 december 2018 behaald hebben. De genomineerden moeten daarnaast in Almelo wonen of lid zijn van een Almelose sportvereniging of topsportorganisatie.

Kom ook
Iedereen met een interesse in sport, de sporters of ploegen is van harte welkom bij de uitreiking van de sportprijzen. De toegang op 25 januari is geheel gratis en iedereen is welkom om dit bij te wonen.