Huldiging en Koninklijke Onderscheiding

ALMELO - Vorige week vrijdag eerde de brandweer meerdere medewerkers van Brandweer Twente. Bij de kazerne van Almelo werd het jubileum van twaalf collega's gevierd en werd er een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan twee brandweervrijwilligers. Burgemeester Arjen Gerritsen was aanwezig om hen te huldigen.

Jubileum
Tijdens deze korpsbijeenkomst werden er diploma's uitgereikt en werd het brandweerjubileum gevierd van de volgende 12 collega's: 35 jarig jubileum van Jaap de Roo, 30 jarig jubileum van Frank Burink, 20 jarig jubileum van Jouter Feddema, Laurens Maarse, Erjan Pruim en Marco Valstar, 15 jarig jubileum van Jody Assink, Wilco Kamp en Alfons Oosthof, 12,5 jarig jubileum van Jacqueline Kroeze en het 10 jarig jubileum van Carlos Sleebos en Gijs Veldhuis

Afscheid en Koninklijke Onderscheiding
Ook is er vorige week vrijdag in de avond officieel afscheid genomen van Jacqueline Kroeze, Freddy Maulany en Eep Heidbuurt. Zij zijn respectievelijk 12,5, bijna 23 en 33,5 jaar in dienst geweest als vrijwilliger bij Brandweer Twente. Freddy en Eep hebben hiervoor een Koninklijke Onderscheiding ontvangen. "Dit zijn bijzondere mijlpalen die we zeker niet ongezien voorbij mogen laten gaan", aldus Mark Groenen, teamleider repressie.


Burgemeester
De heer Arjen Gerritsen, burgemeester van Almelo, is ook aanwezig geweest tijdens deze avond om de vrijwilligers van de Brandweer Twente te huldigen.