Afbeelding
Foto:

Veilig op pad deze winter met goede winterbanden

ALMELO - In de winter krijgt de auto het zwaar te verduren. De lage temperaturen, sneeuw en ijs zorgen voor meer risico's op de weg. Het gebruik van goede winterbanden is dan ook aan te raden. Hét Bandencentrum in Almelo geeft u graag goed advies voor passende banden.

Het Bandencentrum is al vele jaren een begrip in Twente. Of u nu nieuwe banden nodig hebt voor uw personenauto, vrachtauto, motor, landbouwvoertuig of voor industriële voertuigen. Zij beschikken over een zeer breed assortiment van kwaliteitsbanden voor ieder budget, maar ook een aangenaam geprijsd huismerk. Ook voor compleet auto-onderhoud en de APK bent u aan het juiste adres.

Veiligheid voorop
Het gebruik van een geschikte winter- of all-season band is belangrijk voor uw eigen veiligheid en die van anderen. Zo zorgt een goede band voor betere grip en zo ook een kortere remweg. Winterbanden hebben een andere samenstelling van het rubber, wat ook bij lagere temperaturen flexibel is en zorgt voor meer grip. Ook hebben deze lamellen, inkepingen die bij optrekken en remmen zorgen voor meer grip. U voorkomt hiermee een ongelukje met blikschade of erger. Met name de all-season banden zijn tegenwoordig een populaire tussenoplossing. Ze bieden een compromis tussen een winter- en zomerband waardoor u ze het hele jaar kunt gebruiken zonder een wissel. Het Bandencentrum slaag ook graag uw zomer- of winterbanden op tussen de seizoenen. In het bandenhotel blijven de banden in optimale staat én u hoeft er niet mee te slepen.

Kom langs
Het Bandencentrum geeft u graag een passend advies. Kom langs aan de Klinkerweg 3 in Almelo. Bel voor informatie met: 0546-82 81 22 of kijk op: www.hetbandencentrum.nl