Afbeelding
Foto:

Stadsmusical van Katoen en Nu

ALMELO - De stadsmusical van Katoen en Nu was in 2014 de grote hit in Almelo. Gesprekken werden erdoor gedomineerd. Op sociale media zoals Twitter en Facebook waren de loftuitingen eindeloos.

In totaal hebben in tien avonden tienduizend bezoekers het schouwspel op het Indiƫterrein gezien. Zij kregen een totaaltheater van muziek, dans en entertainment voorgeschoteld over de roemruchte geschiedenis van de stad.


Verhaallijn
De grote bankoverval, de successen van Heracles, de bevrijding van Almelo aan het eind van de Tweede Wereldoorlog, alle belangrijke historische feiten kwamen aan bod. Met als rode draad een onmogelijke liefde. En dat alles in de tot de verbeelding sprekende entourage van het oude fabriekscomplex op het Indiƫterrein. Er werkten duizend vrijwilligers mee, achter de schermen en op het toneel. Door de enorme kaartverkoop werd de begroting van zes ton sluitend.


Herhaling
De Stadsmusical van Katoen en Nu is een herinnering met een gouden randje. Heb je dit spektakel gemist of wil je het nog eens zien, kom dan vrijdag 16, donderdag 22 of zaterdag 24 november 2018 aanvang 14.00 uur in de herkansing kijken naar de film 'de Stadsmusical van Katoen en Nu' en we bieden alle bezoekers graag een kopje koffie of thee aan. En nog gratis ook.