Afbeelding
Foto:

Glennis Grace en Frank van Etten

ALMELO - Feestlocatie Dolle Pret mag op vrijdag 9 november twee grote artiesten verwelkomen op het podium: Buma Award winnaar en winnaar van de Koos Albert Award Frank van Etten en finalist van America's Got Talent: Glennis Grace.

Het belooft een bijzonder muzikale avond te worden, met een verdere line-up die bestaat uit Merel Garritz en William Janz. Zij worden begeleid door de band van Marcel Fisser. Frank van Etten zal onder andere z'n laatste hit 'Huisje op Wielen' zingen, maar ook nieuwe muziek.


Glennis Grace
Glennis Grace kwam na haar Amerikaanse succes terug op Nederlandse bodem. Met deze enorme ervaring is ze weer teruggekeerd op de Nederlandse podia en klaar om een spectaculair optreden te geven! Met haar succes in America's Got Talent, waar ze tot de beste 10 acts behoorde, mag ze met recht een van de beste zangeressen van Nederland genoemd worden.


Kaarten
Kaarten voor deze avond zijn online te bestellen via www.frankvanetteninconcert.nl. De van oorsprong Groningse zanger van het Nederlandse lied zal met een indrukwekkende line-up op het Almelose podium staan voor een muzikale avond.