Afbeelding
Foto:

Zoutmus in Hof88: komisch en muzikaal

ALMELO - Zoutmus brengt een komisch en muzikale voorstelling waar het publiek volledig in betrokken wordt. Op dinsdag 6 november staan ze op de planken in Hof 88.

Zoutmus is bekend van theaterfestival De Parade. Na hier drie jaar lang ervaring en succes te hebben opgedaan komen ze nu naar de theaterzalen in Nederland. Ze brengen een theatervoorstelling vol komische momenten, snelle wisselingen, muzikale uitspattingen en verrassingen!


Verrassend
Geen verhaal. Geen rode draad. Geen boodschap. Kuikens van beton is een komisch muziekspektakel waarin de absurdistische scènes elkaar in moordend tempo opvolgen. Van een retestrakke funk/rockband transformeren vijf jongemannen moeiteloos naar een droogkomische deurscène, gevolgd door een maffiaslak, een ridder zonder bereik, iemand die een AA-batterij nodig heeft op een begrafenis en een mannetje van metaal.


Kaarten

Zoutmus staat op dinsdagavond 6 november in Hof 88 met de nieuwste voorstelling, aanvang om 20.15 uur. Kaarten zijn te bestellen via www.hof88.nl, door te mailen naar info@hof88.nl of door tijdens kantooruren te bellen naar: (0546) 850264. Ook kaarten afhalen bij de kassa van het theater kan van woensdag tot en met vrijdag van 12.00 tot en met 17.00 uur. Dit kan tot een uur voor aanvang van de voorstelling. Een kaartje voor Zoutmus kost 17,50 euro. 65+, CJP leden of op vertoning van de biebpas geldt 2,- euro korting.