Afbeelding
Foto:

Werken bij een internationaal bedrijf om de hoek

TWENTE - Ben jij op zoek naar een baan in een groot e-commerce bedrijf, maar dan wel bij jou in de buurt? Zoek dan niet verder! Kom werken bij Thuisbezorgd.nl en groei met ons mee.

In het jaar 2000 richtte Jitse Groen (destijds nog een student aan de UT) op zijn zolderkamertje in Enschede de website van Thuisbezorgd.nl op. Tegenwoordig is Thuisbezorgd.nl onderdeel van Takeaway.com, een van de grootste eten-bestelsites ter wereld. Sinds de oprichting zijn we altijd bezig geweest met één ding: het verbinden van consumenten met fantastische restaurants via een zo makkelijk mogelijk online platform. Vandaag de dag geldt dat nog steeds. We opereren inmiddels in meer dan 10 landen en groeien nog steeds hard.

Snelle groei
Aangezien onze roots in Enschede zitten, hebben we hier ook nog steeds een kantoor. In een veelzijdig gebouw in de bruisende wijk 'Roombeek' zijn we gevestigd met onze Customer Service en Sales afdelingen voor Nederland, Oostenrijk en Zwitserland alsmede een grote IT afdeling. Omdat Thuisbezorgd.nl zo hard groeit (in 2017 zelfs de snelgroeiende organisatie van Nederland) zijn we inmiddels uit onze voegen gegroeid en hebben nu ook een kantoor op de bekende 'Spinnerij', waar onze Partner Services afdeling is gevestigd. Met 250 internationale mensen werken wij hier in Enschede hard aan de toekomst van Thuisbezorgd.nl. Wij zijn een gedreven groep mensen die met trots kunnen zeggen dat wij Thuisbezorgd.nl groot(s) maken!

Sfeer
Maar wat maakt ons nou de leukste werkgever? Dat komt vast door de ongekend goede werksfeer, het verse fruit, de goede koffie, de spectaculaire bedrijfsuitjes en de wekelijkse borrels. Ben jij klaar om bij ons aan de slag te gaan? Bekijk dan snel de actuele vacatures op www.takeaway.com/jobs!